Mevrouw Mieke Everaet, de heer Jorge Pé-Curto en mevrouw Griet Meert hebben het genoegen u uit te nodigen voor de tentoonstelling “Fragiel & Sólido”.

In #hoeveDeLoereman, Jan Frans Vonckstraat 1, 9310 Baardegem, van dinsdag 30 april tot en met zaterdag 11 mei 2024,elke dag van 11u tot 18u, laatste toegang 17u. Vrije toegang, we vragen u vriendelijk om geen foto’s of opnames te maken van de kunstwerken.

Dit evenement is een initiatief van VivaCultura gerealiseerd met de gewaardeerde steun van de Ambassade van Portugal in België, de Stad Aalst en het Consulaat van Portugal in Gent.

VivaCultura werkt als culturele organisatie vanuit een continu borrelende passie voor het zuiden en tracht vooral de authenticiteit van Portugal binnen te brengen in Vlaanderen. Vandaar het idee om het publiek te laten kennis maken met de creaties van de beeldhouwer  Jorge-Pé Curto, een gevestigde artistieke waarde in Portugal, in interactie met het werk van de internationaal gewaardeerde keramiste Mieke Everaet, afkomstig uit Meldert bij Aalst. VivaCultura ambieert hiermee de banden tussen Vlaanderen en Portugal te versterken in een aangename en artistieke sfeer.

 

Ga naar boven